Retur și schimb

Conform legii poti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate) fara urme de uzura sau deterioare a produsului sau a ambalajului, fara sa fie purtat sau folosit, insotit de toate etichetele produsului si de documentele fiscale / factura fiscala .

Va rugam nu deteriorati cutia produsului.

In caz de retur avem rugamintea ca ambalajul si codul solicitat de dumneavoastra sa arate in aceleasi conditii in care a ajuns la dumneavoastra.

Returul trebuie anuntat pe mail la : office@evolinesrl.ro sau telefon : 0722 508 997 mentionand numele si prenumele, adresa unde s-a livrat , codul produsului si contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea produsului . Daca doriti doar schimbul cu o alta marime , atunci mentionati acest lucru si marimea pe care o doriti . Dupa trimiterea emailului cu informarea despre returnarea produselor , noi vom trimite in cel mai scurt timp curierul GLS ROMANIA la adresa la care s-a expediat produsul pentru a-l ridica in vederea returnarii .

Costul transportului de retur este suportat de compania noastră dacă transportul spre cumpărător a fost plătit de acesta și, în primele 14 zile calendaristice, dacă transportul inițial a fost gratuit. În situația puțin probabila în care returul este cauzat de un defect de fabricație al produsului, atunci returul este GRATUIT!

Contravaloarea produsului se vireaza prin transfer bancar,in maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului in contul indicat de consumator.

Incepand cu data de 01.10.2016 modificarile legislative cu privire la declararea tranzactiilor intre parteneri, conform Ordinului Presedintelui ANAF nr. 3769/2015, impun noi reglementari:

Facturile emise catre personae fizice trebuie obligatoriu sa cuprinda: numele si prenumele clientului, CNP, domiciliul, mijlor de transport, semnatura delegate.

Momentan avem nevoie de CNP, in momentul care care ii transferam clientului banii in cont.

Conform OG34/ 2014 , daca doriti sa va RETRAGETI din CONTRACT , va rugam sa descarcati formularul (descarca dând clic aici), sa il completati si sa il trimiteti prin fax la 021 230 88 46 sau email la office@evolinesrl.ro sau trimiteti direct email cu datele din formular pe email office@evolinesrl.ro.