Termeni și condiții

La adresa https://www.pantofibata.ro se regăsesc informații (texte, poze, baze de date, produse, prețuri, logouri, reclame), care constituie conținutul magazinului online Pantofi Bata, proprietatea SC Evoline Impex SRL, cu sediul social în București, STRADA POET PANAIT CERNA, Nr.1, Bl. M52, Sc. 3, Et. 6, Ap. 84 (interfon 84), Sector 3, cod 030991, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/7221/2002, CUI RO14800313. Orice preluare a conținutului (integrală sau parțială) în alte scopuri decât în interes personal este sancționată de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală.

Informațiile oferite în cadrul prezentului site sunt în limba română, fără a exclude prezentarea acestora și în alte limbi. Contractul de vânzare se încheie în limba română.

Accesarea și/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiții și vă obligă la respectarea acestora.

Folosirea, vizitarea și/sau cumpărarea produselor pe site-ul https://www.pantofibata.ro/ implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

SC Evoline Impex SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără altă notificare. Când se accesează acest capitol de pe site (termeni și condiții), se parcurge varianta cea mai nouă a acestui contract.

Înregistrarea dumneavoastră, ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Orice informație privitoare la contractul încheiat între dumneavoastră și SC Evoline Impex SRL se va stoca pentru un timp limitat și va fi disponibilă pentru terți doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comandă confirmată implică vânzătorul și consumatorul persoană fizică într-un contract la distanță.

Contractul la distanță este încheiat între SC Evoline Impex SRL, în calitate de vânzător și un consumator – cumpărător, în cadrul prezentului sistem de vânzare organizat de către SC Evoline Impex SRL, utilizând în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, tehnica de comunicație la distanță cuprinsă în magazinul online.

Momentul încheierii contractului la distanță cu persoana fizică, respectiv, al încheierii contractului de vânzare cu persoana juridică, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenită în transmiterea de către dumneavoastră a datelor necesare prelucrării comenzii plasate, aveți la dispoziție adresa de email office@evolinesrl.ro.

Ulterior prelucrării comenzii de către SC Evoline Impex SRL, nu ne asumăm răspunderea decurgând din transmiterea de către dumneavoastră a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, vă rugăm să consultați legislația specifică afișată pe site-ul ANPC, secțiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanță se completează și cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.


Definiții ale prezentului document:

SC Evoline Impex SRL acceptă încheierea contractelor la distanță prin mijloace electronice și se obligă, astfel, să respecte legislația aplicabilă încheierii, validității și efectelor juridice ale acestor contracte. În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoană care vizitează și/sau interacționează cu site-ul https://www.pantofibata.ro.

VÂNZĂTOR: SC Evoline Impex SRL cu sediul sediul social în București, STRADA POET PANAIT CERNA, Nr.1, Bl. M52, Sc. 3, Et. 6, Ap. 84 (interfon 84), Sector 3, cod 030991, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/7221/2002 și având CUI RO14800313, nr. telefon: (+40) 0722 508 997, denumită în continuare „Operator”.

CUMPĂRĂTOR: Orice persoană fizică sau persoană juridică care plasează o comandă în magazinul online https://www.pantofibata.ro/ și care a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanță.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web aparținând SC Evoline Impex SRL care se află la adresa https://www.pantofibata.ro, prin intermediul căruia cumpărătorul are acces la informații privind produsele oferite spre vânzare de către SC Evoline Impex SRL în funcție de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

BUNURI: produse puse la dispoziția cumpărătorului spre vânzare de către vânzător prin intermediul magazinului online https://www.pantofibata.ro. Orice articol din magazinul nostru poate fi achiziționat doar prin intermediul comenzii direct pe website.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vânzător și cumpărător, prin care cumpărătorul intenționează să achiziționeze bunuri de la vânzător, pe care acesta din urma este de acord să le livreze, iar cumpărătorul este de acord să le plătească.

COMANDA CONFIRMATĂ: comanda efectuată online prin intermediul magazinului online https://www.pantofibata.ro/ de către un cumpărător ale cărui date de identificare și detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta și operatorul serviciului suport clienți SC Evoline Impex SRL.

CLIENT NOU: client care intenționează să achiziționeze produse din magazinul online https://www.pantofibata.ro/ pentru prima dată și care necesită o validare telefonică a comenzii efectuată de către operatorul serviciului suport clienți desemnat de către SC Evoline Impex SRL.


Orarul de funcționare:

Comenzile pot fi plasate online oricând, dar perioada de procesare a acestora se desfășoară de luni până vineri în intervalul 10:00 – 17:00.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Dacă un client se află la prima comandă, vânzătorul își asumă acceptarea comenzii din partea cumpărătorului în momentul în care există o confirmare telefonică sau prin email.

Odată lansată comanda online, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare ulterioară (telefonic sau electronic), precum și cu modul de operare al vânzătorului.


Obligații ale vânzătorului:

Vânzătorul pune la dispoziția cumpărătorului, în mod gratuit, informații cu privire la produsele și serviciile sale, pentru a atinge finalitatea menționată în comanda online. Conținutul publicat în magazinul online SC Evoline Impex SRL are caracter orientativ și prezintă informații despre produsele comercializate de acesta, precum și alte date considerate de SC Evoline Impex SRL ca fiind de interes pentru CUMPĂRĂTORI.

SC Evoline Impex SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra mărcilor, designului, funcționalităților site-ului, imagini și specificații tehnice.

Caracteristicile produselor și documentație tehnică aferentă acestora, prezentate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori, iar SC Evoline Impex SRL oferă suportul tehnic pentru afișarea lor.

Vânzătorul întreprinde demersuri în mod constant pentru a prezenta informații cât mai corecte și relevante pentru produsele oferite spre vânzare. Dacă prețurile sau alte informații despre produs au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul a nu onora comanda și de a anunța clientul în legătură cu eroarea intervenită, dacă livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afișate în magazinul online cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului, în funcție de lotul în care au fost fabricate.

În vederea derulării contractului la distanță în bune condiții, SC Evoline Impex SRL, în baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe email sau telefonic dacă în urma interacțiunii cu site-ul acesta completează datele de identificare și contact. Scopul în care va fi contactat clientul este de a solicita în mod expres orice informație pentru ducerea la bun sfârșit a procesului de comandă online.
La solicitarea și cu acordul consumatorului, SC Evoline Impex SRL poate recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comanda.

Comanda inițială se consideră anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A. De asemenea, prețul bunurilor electronice includ taxa de timbru, afișată în pagina de produs. Prețurile produselor sunt actualizate regulat.

Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

Ofertele speciale sunt valabile:

 • pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;
 • în limitele stocurilor disponibile;

SC Evoline Impex SRL își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație din magazinul online fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online SC Evoline Impex SRL se face în momentul interacțiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele și serviciile SC Evoline Impex SRL, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de email office@evolinesrl.ro și/sau telefonic la (+40)0722 508 997 SC Evoline Impex SRL își rezervă dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe email sau telefonic dacă în urma interacțiunii cu site-ul acesta completează datele de identificare și contact și solicită în mod expres orice tip de informație disponibilă.


Procesul de comandă

Clientul poate lansa o comandă online din pagina de listare produse sau pagina individuală de produs, urmând să finalizeze comanda după selectarea unei modalități de plată și livrare.

Produsele adăugate în coșul de cumpărături nu atrag și înregistrarea comenzii sau rezervarea în magazin a bunurilor adăugate în coș.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comandă clientul își asumă că toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete și corecte. Dacă este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumpărătorul poate fi contactat de către vânzător prin mijloacele disponibile agreate de acesta odată cu furnizarea datelor de contact.

Vânzătorul își rezervă dreptul a anula comanda plasata de cumpărător, în unul din următoarele cazuri:

 • Dacă un client, persoană fizică sau juridică, a efectuat mai mult de 6 retururi în ultimele 12 luni ale anului în curs.
 • Datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;
 • Livrarea prin curier nu a fost reușită (ex. clientul nu poate fi găsit de curier telefonic și/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumpărate etc.);
 • Dacă prețul produsului este derizoriu (asa cum este definit în Art. 1665 al Codului Civil)

În cazul anulării comenzii niciuna din părțile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumpărătorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanță în termen de 14 zile de la încheierea acestuia.

SC Evoline Impex SRL nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Așadar, Furnizorul își asumă dreptul de a nu onora o anumita comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă.

Din motive întemeiate, ce țin de prejudicii aduse companiei, SC Evoline Impex SRL poate restricționa accesul unor clienți, la anumite facilitați puse la dispoziție în magazinul online, cum ar fi modalitățile de plată și livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce țin de motivele care au dus la aceste măsuri clienții în cauza se pot adresa Serviciului Suport Clienți.

În cazul comenzilor achitate electronic Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumpărător, cum ar fi de exemplu comisioanele de operațiune, comisioane de conversie valutara (în cazul în care plata nu se face în lei) aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia.

Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poartă numai Cumpărătorul. Întreaga responsabilitate este a clientului, iar eventualele litigii vor fi soluționate între cumpărător și banca emitentă a cardului.


Dreptul de proprietate intelectuală

Conținutul magazinului online https://www.pantofibata.ro/ incluzând, dar fără a se limita la însemnele grafice, denumirile, mărcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului și a companiei SC Evoline Impex SRL, simboluri, imagini, texte, fișiere multimedia) sunt proprietatea SC Evoline Impex SRL și nu pot fi preluate și/sau folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informații de pe acest site, pentru a le folosi doar în scop personal, non-comercial și fără a le șterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site în alte scopuri decât de informare, respectiv utilizare în calitate de client, este interzisă.

Prin accesarea magazinului online https://www.pantofibata.ro/, vizitatorii sunt de acord că orice denumire, logo, marcă comercială sau marcă de servicii (dacă nu se precizează altfel), texte, documente și fișiere media prezentate pe acest site sunt deținute de către SC Evoline Impex SRL și nu pot fi utilizate de către utilizator, decât în scop informativ. SC Evoline Impex SRL va acționa prin mijloace legale dacă drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor sunt încălcate.

În cazul în care SC Evoline Impex SRL conferă Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza într-un anumit fel conținutul site-ului, acesta îl va utiliza numai în scopul în care acesta a fost definit și pe o perioadă definită în acord.

Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.


Limitarea răspunderii

Prin accesarea site-ului sunteți de acord ca utilizarea să se facă răspunderea dumneavoastră. SC Evoline Impex SRL nu este responsabilă pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natură care pot apărea, ca urmare a accesării sau navigării în site sau prin intermediul descărcărilor de date (text, imagini, video sau audio).

Conținutul magazinului online https://www.pantofibata.ro/ a fost alcătuit cu cea mai mare atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. Totuși, erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

SC Evoline Impex SRL nu este responsabilă de nicio daună provocată de viruși, bug-uri, acțiuni umane sau orice defecțiune a sistemului informatic, sau orice alte erori, defecțiuni sau întârzieri de comunicații în transmisiile pe dispozitive.

Toate informațiile și materialele conținute pe acest site sunt furnizate în mod gratuit, fără niciun fel de garanție. Sub nicio circumstanță SC Evoline Impex SRL nu va fi responsabilă pentru nici o daună directă, indirectă, accidentală, specială care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site și nu va fi responsabilă de orice daune ce sunt rezultat a greșelilor, omisiunilor, întreruperilor, erorilor, defecțiunilor, întârzierilor în funcționare sau transmisie sau orice neîndeplinire de performanță a site-ului.

O dată cu crearea și utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de menținerea confidențialității datelor de logare (accesare). Utilizatorul va păstra confidențialitatea user-ului și parolei și le va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor și a facilităților puse la dispoziție în contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord să nu partajeze ori să transfere parole sau orice alte informații de acces către nici o altă terță parte. Utilizatorii își asumă responsabilitatea exclusivă pentru utilizarea contului și confidențialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator și plasarea comenzilor clientul acceptă în mod expres și fără echivoc, Termenii și condițiile site-ului și condițiile în care se desfășoară procesul de comandă online, așa cum sunt ele prezentate pe site.

SC Evoline Impex SRL nu poate fi responsabilă pentru daune ce rezultă din pierderea bunurilor cumpărate sau din utilizarea Bunurilor după livrare, exceptând garanțiile legale și convenționale acordate.

SC Evoline Impex SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile site-ului și condițiile generale în care se desfășoară procesul de comandă online. Clientul confirmă că acceptă acești termeni și condiții prin bifarea „checkbox-ului” „Sunt de acord cu termenii și condițiile”. Contractul la distanță încheiat se derulează sub termenii și condițiile valabile la data realizării acordului de voință.


Utilizarea site-ului

În anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fișiere, imagini, poze, fișiere video, audio, sau alte materiale generate de utilizatori. SC Evoline Impex SRL își rezervă dreptul de a șterge orice conținut generat de utilizatorul care nu respectă termenii de mai jos. În acest sens, utilizatorii se angajează că vor respecta următoarele:

 • să nu trimită conținut ilegal, defăimător, calomnios, obscen, amenințător, hărțuitor, abuziv, rasist și să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală sau alte materiale care ar putea constitui sau încuraja comportamente care ar putea fi considerate infracțiuni;
 • să nu trimită nici un fel de informație personală sau să încalce confidențialitatea altei persoane fizice indiferent în ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; să nu încarce materiale software pe site, link-uri sau fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta în mod negativ funcționarea site-ului sau elemente ale site-ului; să nu modifice în nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicații integrate în site, cu excepția cazului în care este autorizat în mod expres în scris de către SC Evoline Impex SRL.

Acces și înregistrare ca membru

Pentru a vă înregistra ca membru pe site-ul https://www.pantofibata.ro/, sunteți obligat să furnizați datele personale așa cum sunt acestea specificate în formularul de înregistrare. În utilizarea serviciului sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. De asemenea sunteți obligat să mențineți și să actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete. Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC Evoline Impex SRL are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

SC Evoline Impex SRL poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

În cazul în care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veți fi îndreptățit la primirea niciunei despăgubiri.


Promoții, concursuri, reduceri

Promoțiile, concursurile și reducerile care se desfășoară pe site respecta regulamentele create de SC Evoline Impex SRL în conformitate cu legislația în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin e-mail. Pentru a beneficia de promoții sau reduceri, comenzile trebuie să respecte întocmai regulile afișate pe site.

Promoțiile / reducerile prezentate pe site sunt valabile atâta timp cat sunt afișate, în limita stocului disponibil. Furnizorul își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.


Publicitate și confidențialitate

Cumpărătorul nu va face publice, unor terți, prin orice mijloace, nici o informație cu caracter privat primită de la vânzător, sub sancțiunea obligării acestuia la plata de daune interese.

Vânzătorul își rezervă dreptul a folosi informațiile furnizate de către cumpărător în vederea realizării contractului la distanță. De asemenea, cumpărătorul nu va face publice niciunei terțe părți nicio informație cu privire la comandă fără acordul scris al Vânzătorului.

Vânzătorul își rezervă dreptul, în baza acordului utilizatorului, de a stoca și folosi în interes propriu, în scopul realizării activităților de marketing, orice informație furnizată de către cumpărător prin intermediul site-ului primită de la cumpărător și cu furnizorii de servicii cu care exista un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător.


Legaturi

Site-ul https://www.pantofibata.ro/ conține link-uri către alte site-uri sau alte surse.

SC Evoline Impex SRL nu este responsabilă pentru orice pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimit aceste link-uri.

Facturarea și emiterea documentelor însoțitoare ale coletului

Vânzătorul va emite pe baza informațiilor deținute de acesta și a celor furnizate de cumpărător o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul/bunurile vor fi însoțite de documentația trimisă de furnizor și prevazută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare etc.

Prețurile produselor afișate în cadrul site-ului https://www.pantofibata.ro/ includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

Clientul are obligația de a furniza date complete și corecte, necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare. În acest sens, SC Evoline Impex SRL nu va solicita clientului, prin formularele prezente în site, alte informații, de natura confidențială decât cele necesare emiterii facturii, livrării produselor sau ducerii la bun sfârșit a procesului de comandă online.

SC Evoline Impex SRL va transmite clientului factura aferentă comenzii, atât în format electronic, disponibilă online în „Contul clientului” cât și în format fizic, o dată cu livrarea Bunurilor. Astfel clientul are posibilitatea de a avea o evidență a facturilor emise.

În vederea finalizării cu succes a proceselor de comanda online, clientul are obligația de a actualiza informațiile personale în contul său.


Modalități de plată

Plata la livrare/ramburs: se plătește numerar, direct curierului la predarea coletului.

Plata online prin card bancar: sunt acceptate cardurile VISA si MASTERCARD.

Plățile online sunt procesate prin sistemul de plata (euplatesc.ro). Comenzile plătite online cu cardul sunt validate numai după confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email către dumneavoastră. Banii sunt transferați doar în momentul confirmării produsului și facturării acestuia.

Mai multe informații despre termenii de livrare se găsesc în pagina unde sunt descrise modalitățile de livrare.


Riscuri și responsabilități

Vânzătorul este responsabil de ambalarea corespunzătoare a bunurilor. Documentația tehnică aferentă produselor este afișată pe site.

Riscul pieirii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

Vânzătorul își asumă responsabilitatea livrării produselor comandate de cumpărător.


Livrarea și acceptarea bunurilor

Vânzătorul se obliga să livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate către Cumpărător conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul României.

Cumpărătorul are dreptul să nu accepte bunurile livrate în cazul în care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate în pagina produsului. În acest caz Vânzătorul își asumă responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumpărătorul va intra în proprietatea bunurilor după semnarea documentului de transport și efectuarea plății (dacă aceasta nu a fost în prealabil efectuată prin card) către curier.

Datorită programului firmelor de curierat, în weekend nu se fac expedieri. Livrările se efectuează doar în zilele lucrătoare, de luni până vineri. Înainte să primiți coletul, veți fi contactat prin telefon de către curier pentru a confirma prezența la adresa de livrare.

Taxa de livrare oriunde în România este de 15 LEI. Dacă valoarea unui produs comandat depășește 399,90 LEI, transportul este gratuit. Aceasta este o promoție și se aplica doar în anumite perioade de timp, anunțate pe site.

Costul transportului de retur este suportat de compania noastră dacă transportul spre cumpărător a fost plătit de acesta și, în primele 14 zile calendaristice, dacă transportul inițial a fost gratuit. În situația puțin probabila în care returul este cauzat de un defect de fabricație al produsului, atunci returul este GRATUIT!


Garanție

Magazinul online https://www.pantofibata.ro/ comercializează doar produse originale.

Garanția Comerciala oferita prin Certificatul de Garanție este de 30 de zile de la achiziționarea produsului. Pentru a beneficia de garanție, produsul trebuie să fie prezentat în ambalajul original cu tot ceea ce l-a însoțit, certificatul de garanție și factura fiscală. Garanția se oferă pentru deficiențe neimputabile consumatorului, cu condiția respectării recomandărilor de utilizare și întreținere. În cazul unei reclamații, te rugăm să te adresezi echipei magazinului online pe adresa office@evolinesrl.ro. Păstrează factura pentru a face dovada cumpararii produsului și talonul de garanție.


Returnarea produselor

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță: „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

Returul trebuie anunțat pe mail la office@evolinesrl.ro sau la numărul de telefon 0722 508 997 menționând numele și prenumele, adresa unde s-a livrat, codul produsului și contul IBAN în care doriți să primiți contravaloarea produsului. Dacă doriți doar schimbul cu o alta mărime, atunci mentionați acest lucru și mărimea pe care o doriți. După trimiterea e-mailului cu informarea despre returnarea produselor, noi vom trimite în cel mai scurt timp curierul Urgent Cargus la adresa la care s-a expediat produsul pentru a-l ridica în vederea returnării.

Conform OG34/ 2014, dacă doriți să vă RETRAGEȚI DIN CONTRACT, vă rugăm sa descărcați formularul (descarca dând clic aici), să îl completați și să îl trimiteți prin fax la 021 230 88 46 sau pe email la office@evolinesrl.ro. De asemenea, aveți posibilitatea de a trimite direct email cu datele din formular pe email office@evolinesrl.ro.

Orice produs pe care îl vei returna trebuie să nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele și ambalajele originale (conform legii 249/2015, art 16(8)).

Vă rugăm să nu trimiteți produsul retur lipind cutia produsului cu banda adezivă. Clientul se obligă să introducă cutia pantofului într-o pungă de plastic suficient de mare, sac de plastic sau cutie de carton pe care apoi să o sigileze cu banda adeziză. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură.

În cazul în care nu doriți schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar în contul IBAN specificat de dumneavoastră în Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face în maxim 14 zile calendaristice din momentul în care produsul returnat a ajuns la adresa specificată mai sus.

Atenție! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi în ultimele 12 luni ale anului în curs.


Forța majoră

Forța majoră, (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil ce afectează derularea contractului), exonerează de răspundere partea care o invocă.

Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI PANTOFI-BATA.RO SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA SERVERULUI CARE GĂZDUIEȘTE SITE-UL PANTOFI-BATA.RO VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI ȘI VA DECLANȘA URMĂRIREA PENALĂ ÎMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.


Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către SC Evoline Impex SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, precum și pentru transmiterea de informări despre eventualele promoții.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept sa verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept sa efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

SC Evoline Impex SRL nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Din 25 mai 2018, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit în continuare „Regulamentul GDPR”, SC Evoline Impex SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de cumpărător. Scopul colectării datelor este de preluare și livrare comenzi online.

Datele personale ale cumpărătorului sunt necesare în vederea facturării și livrării comenzii.

Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea onorarii comenzii către cumpărător.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate doar serviciilor de curierat (nume, prenume, adresa de livrare, telefon) în scopul livrării comenzii.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, beneficiați de următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare și acces la date cu caracter personal: dreptul de a obține o confirmare a faptului că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective.
 2. Dreptul de acces: dreptul de a accesa, în mod gratuit și la intervale de timp rezonabile, datele colectate de la tine/despre tine. Aceasta include dreptul tău de a solicita și de a obține o copie a datelor personale culese.
 3. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului și de a obține, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc și/sau de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mențiunea ca în cazul unui cont online aceste modificări le puteți efectua personal din secțiunea de editare a datelor contului.
 4. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică anumite motive menționate în Regulament.
 5. Dreptul la restricționarea prelucrării: dreptul de a obține restricționarea prelucrării în anumite cazuri.
 6. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și de a le transmite către un al operator.
 7. Dreptul la opoziție: dreptul de a va opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care va privesc, în condițiile Regulamentului.
 8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
 9. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situația în care considerați ca datele dumneavoastră nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale.
 10. Dreptul de a retrage consimțământul dreptul să îți retrage în orice moment consimțământul. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării dinainte de retragerea acestuia.
 11. Dreptul de a depune o plângere: dreptul de a face o sesizare în legătură cu modalitatea în care prelucrăm datele tale cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați prin cerere scrisă, datată și semnată la adresa e-mail: gdpr@pantofibata.ro, ori la adresa poștală: STRADA POET PANAIT CERNA, Nr.1, Bl. M52, Sc. 3, Et. 6, Ap. 84 (interfon 84), Sector 3, cod 030991, București, în atenția responsabilului cu protecția datelor.

Pentru detalii, vă rugăm să accesați documentul în care este descrisă Politica de Confidențialitate.


Litigii. Legea aplicabilă

Orice litigiu apărut intre Cumpărător și Furnizor va fi rezolvat prin înțelegere între cele două părți (pe cale amiabilă). În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, de pe raza sediului social al Furnizorului.

SC Evoline Impex SRL nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a „Termenilor și condițiilor”.